Kapcsolat velünk

Növénykatalógus

Kövess minket Instragamon is!!

Instagram

Cserjék, Bokrok, Rózsák arrow Azalea Rhododendron calendulaceum Azálea, azalia arrow Azalea rhododendron persil / Fehér azálea, azalia
Azalea rhododendron gibraltar / Narancs-piros azálea, azaliaBeloperone guttata / Sarkantyúbokrocska

Azalea rhododendron persil / Fehér azálea, azalia
Tekintse meg a nagy képet


Azalea rhododendron persil / Fehér azálea, azalia

Egységár (darab): 4 200 Ft

Tegye fel kérdését a termékről

Az Azalea rhododendron persil / Fehér azálea, azalia 1,5-2 m magas lombhullató cserje. A levelek 3-7 cm hosszúak, kissé tompán zöldek. Nagy, mutatós, tölcsér alakú fehér virágok, 5 vagy annál több egy csokorban. A bimbók már ősszel megjelennek, de csak tavasszal, májusban nyílnak ki.

Laza, levegős, humuszban gazdag és jó vízáteresztő, savanyú talajba, félárnyékba ültessük. Nem viseli el a pangó vizet. Sekélyen gyökeresedik, nem hatol 50-60 cm-nél mélyebbre. Ahhoz, hogy növényünknek egészséges lombja legyen, és bőségesen virágozzon, szükséges a rendszeres tápanyagvisszapótlás.

Nem kell, de lehet metszeni a rhododendront. Ha csak egy kicsit szeretnénk korrigálni a növény méretét vagy alakját, erre legideálisabb a tavasz, legkésőbb nyár elejéig. A radikális visszavágáshoz a kora tavaszt válasszuk. Nem hoz magot, erejét inkább a jövő évi virágrügyképzéshez tudja felhasználni.

Télállóság: Zóna 5a -28.9 °C.
Azalea rhododendron persil / Fehér azálea, azalia 4 200 Ft


Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


Utolsó frissítés: Sunday, 2019 December 08 02:52

 

Növény keresése